Bedrijfsfotografie & bedrijfsfilm

Fotografie & film voor uw bedrijf

Is het tijd voor een nieuwe uitstraling en profilering van uw bedrijf? Met mijn professionele fotografie- en filmstijl komt dat helemaal goed.

Bedrijfsportret

Heeft u al een representatieve profiel foto op de sociale media staan? En bent u zich er van bewust hoe belangrijk dit is voor het vinden van een leuke baan? Wij helepen u graag aan een prachtig zakelijk portret.

BEDRIJFSRAPPORTAGE OF DOCUMENTAIRE

Heeft u een nieuw te voeren bedrijfsstrategie, is het tijd voor  een nieuw elan. Vraag ons een fotgrafie en video concept op te stellen om al uw nieuwe visie en uitstraling in beelden te produceren. 

Socialmedia portret

Voor bedrijven is het al lang niet de tijd en moeite meer waard om het medewerkers portretboek te maken. Wij ondersteunen u daarom graag als Portretfotograaf om uw medewerkers zakelijk en vriendelijk op de foto zetten.

Bedrijfsworkshops & fotografietrainingen

Onze veelzijdigheid en ervaring in het geven van digitale fotografie en video workshops heeft bij veel opdrachtgevers al tot succes geleid. Wij ontwerpen voor u maatwerk trainingen en workshops in digitale fotografie, smartphone- en iPad fotografie. 

Werkwijze

Samen met u verdiepen wij ons in de achtergrond van uw organisatie, kenmerken en uitstraling van uw bedrijf en zetten dit om in veelzeggende beelden.

Bedrijfsportret

Bedrijfsportret

Voor bedrijven is het al lang niet de tijd en moeite meer waard om het medewerkers portretboek te maken. Wij ondersteunen u daarom graag als Portretfotograaf om uw medewerkers zakelijk en vriendelijk op de foto zetten, zodat u tijd bespaard en beschikt over mooie en representatieve fotografie van uw management en medewerkers. Geschikt voor social media, publicatie en communicatie.

Bekijk de tarieven Vrijblijvende offerte aanvragen

Bedrijfsrapportage of documentaire

Bedrijfsrapportage of documentaire

Bedrijven onderscheiden zich met hun specifieke producten of diensten. Als reportage- en documentaire fotograaf kunnen wij u helpen om deze diensten effectief en representatief uit te drukken in beeld en geluid.

Met het maken van een fotoreportage, documentaire en/of videoverslag visualiseren wij de identiteit en vertellen het verhaal van uw bedrijf. Met mijn camera ”beschrijf” ik de bedrijfsbeweging, belangrijke momenten in het bedrijfsproces en zodoende de identiteit van het bedrijf.

Bekijk de tarieven Vrijblijvende offerte aanvragen

Socialmedia portret

Socialmedia portret

Staat er al een mooie portretfoto op uw social media? Is deze wel actueel? Wij maken graag voor u een eigentijdse en zakelijke profielfoto, zodat uw profiel op LikedIn, Facebook of Twitter weer up to date is.

Bekijk de tarieven Vrijblijvende offerte aanvragen

Bedrijfsworkshops en fotografie trainingen

Bedrijfsworkshops en fotografie trainingen

Onze veelzijdigheid en ervaring in het geven van digitale fotografie en video workshops heeft bij veel opdrachtgevers al tot succes geleid. Wij ontwerpen voor u maatwerk trainingen en workshops in digitale fotografie, smartphone- en iPad fotografie. Daarnaast kunnen wij ondersteuning geven bij het opzetten van beeldverhalen en thematische beeldconcepten.

werkafspraken en werkmethoden

Werkafspraken- werkmethoden

Samen met u verdiep wij ons in de achtergrond van de organisatie, kenmerken en uitstraling van uw bedrijf. We zetten de informatie om in veelzeggende beelden.

  • Intakegesprek en uitwerking afspraken.
  • Uitwerking offerte en uitvoeringsplan.
  • Puntsgewijs vastleggen van de wensen fotografie, beelden geluid.
  • Opleveren en toelichten van een moodboard of storyboard onder afstemming met uw professionals.
  • Gedetailleerde tijdschema’s en afspraken en opleveringstermijn.
  • Aanleveren concept beeldmateriaal ter beoordeling.
  • Vaststellen van definitief materiaal.
  • Bewerkings en montage proces.
  • Oplevering.

Vrijblijvende offerte aanvragen