Fotografie academie

WORKSHOPS, TRANINGEN en coaching

Benningen -academie

Onze opleidings- en trainingsmethoden zijn uniek door hun kleinschalige opzet, persoonlijke aandacht en de zeer praktijkgerichte trainingen, welke bijna altijd worden gegeven door Vakfotograaf Rob Benningen.

De workshops en fotografiecoaching worden altijd ondersteund door full-color lesmateriaal. Alle lesboeken zijn dan ook in eigen beheer ontwikkeld en geschreven.

Met een opleidingsachtergrond in vakfotografie en meer dan 10 jaar professionele fotografie-ervaring kunnen wij maatwerk coaching en een breed scala aan cursussen, trainingen en workshops aanbieden.

Workshops

Wij bieden workshops aan in thema’s als: Natuurfotografie, Landschap- en Macrofotografie, Straatfotografie, Studiofotografie. Het unieke concept biedt u alle compositorische aspecten en belichtingstechnieken aan die in de fotografie van belang zijn. Het stelt je na afloop van de vier workshops in staat je fotografie op een hoger niveau uit te voeren en ben je klaar om door te groeien in de fotografie.

Cursussen vervallen

Er worden uitsluitend nog workshops verzorgd. 

Agenda

Het hele jaar door kunt u zich inschrijven voor Worksops, Trainingen en Personal-coaching. Hiervoor is een jaaragenda beschikbaar. I.v.m. wisselende inschrijvingen en deelname is het wel verstandig een bericht te sturen met een specifiek verzoek of vraag. We zullen je binnen een werkdag contacten over de mogelijkheden.

Zakelijke Workshops

Hoe leuk is het als je als onderbreking van het werkproces even met elkaar een creatief en ontspannen onderbreking organiseert. Wij hebben daar inspirerende workshops voor ontwikkeld incl. workshopboekje als theoretische ondersteuning. Het kan ook zijn dat er medewerkers en leidinggevenden zijn die met de smartphone dagelijks moeten fotograferen. De foto’s zijn dan vaak niet goed genoeg voor publicatie.

Wij bieden daarvoor de volgende workshops aan: fotograferen en filmen met je smartphone of iPad en social-media Portretfotografie.

Training en Coaching

Vind je het niets om in een groep te leren fotograferen, maar wil je wel je kennis verrijken, dan is het tijd voor een maatwerktraject. Wij bieden personal coaching in het gebruik van je (nieuwe) camera of leren je de belangrijkste aspecten in de digitale fotografie. Deze methode laat zien dat er in heel korte tijd veel progressie wordt geboekt. In een vrijblijvend voorgesprek bespreken we je leerbehoefte en maken we een maatwerkvoorstel.

Zakelijke Workshops – Uitstekende teambuilding activiteiten 

Coaching en traningen – persoonlijke begeleiding

Fotografie coaching-en training Maatwerktraject