Fotografie

Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de fotografie branche en hebben wij ons inmiddels professioneel ontwikkeld met een breed aanbod van fotografische mogelijkheden. Een groot aandeel in ons werk is gericht op workshops en trainingen. Onze gedrevenheid en passie komt voort uit een brede ambitie en wij werken altijd toe naar een fotografisch aantrekkelijk eindproduct voor de klant. In ons werk zijn wij constant op zoek naar de WOW-factor en onderscheiden wij ons in originaliteit.

onze Fotografie is..

Fotografie wordt door veel mensen beoordeeld als een weergave van de werkelijkheid. En dat is technisch gezien ook zo! En toch kun je vanuit deze benadering, vanuit die realiteit, als fotograaf ook een ontwikkeling doormaken en doorgroeien tot iemand met een eigenstijl en een eigen interpretatie en daarmee fotografie een vorm van kunst laten zijn. Met deze zienswijze beoefenen wij dagelijks ons prachtige vak.

Portretfotografie in studio

In onze goed uitgeruste studio zorgen wij ervoor, dat uw specifieke wensen werkelijkheid worden en zorgen wij voor een mooi en aantrekkelijk portret. Portretfotografie is tot 5 personen mogelijk in onze fotostudio.

Sportfotografie

Is het u wel eens gelukt om een sportmoment vast te leggen inclusief dat ene unieke moment? Of wedstrijd momenten te fotograferen van prachtige details en close-up-acties? Bij ons kunt u tegen betaalbare tarieven een serie laten maken van familie of vrienden tijdens zijn of haar lievelingssport. In onze studio maken wij ook geregiseerde portretfoto’s van sporters in sportkleding en bijbehorende attributen.

Portretfotografie op locatie

Omdat in onze studio niet al te veel ruimte is voor grotere groepen organiseren wij graag een fotoshoot op locatie. We stemmen samen af waar dit zal plaatsvinden en wij maken vooraf afspraken over jouw wensen en onze mogelijkheden.

Personal coaching en trainingen

Kennis overdragen van ons vakgebied is een van de onderdelen in ons bedrijf die wij graag aanbieden. Onze brede kennis en vaardigheden worden omgezet in praktijklessen en persoonlijke begeleiding  door een docent digitale fotografie,  workshopleider of een personal trainer. Gegarandeerd succesvol door investering in maatwerk. Door middel van een vrijblijvend intake-gesprek bepalen we samen een leertraject.

Portretfotografie in studio

Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de fotografie. Gedrevenheid en passie komt voort uit ambitie en het streven naar tevredenheid over ons eindproduct. In ons werk als opleider en met ons vakmanschap zijn wij constant op zoek naar de WOW-factor in onze fotografie en wij zoeken altijd naar originaliteit en vernieuwing in de Portretfotografie.

Portretfotografie in de studio.

Heb jij een mooie recente portretfoto van jezelf? Sta je er wel goed op of zou je liever een  leukere foto willen laten maken? Wij maken graag een prachtig portret van jou in je favoriete kleding. Maak snel een afspraak en wij ontvangen je graag in onze studio.

Bekijk de tarieven

Themaportretten

Is een standaard portret te gewoon of heb je een speciale bedoeling met het portret, dan helpen wij graag met het bedenken en ontwikkelen van een leuk thema. In onze studio hebben wij alle mogelijkheden voor een unieke foto.

Werkwijze

Maak een vrijblijvende afspraak om je wensen te bespreken en wij zorgen dan voor een vrijblijvend voorstel. Of vul vandaag nog een contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op om je wensen te bespreken.

Portretfotogratie op locatie

Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de fotografie. Gedrevenheid en passie komt voort uit ambitie en het streven naar tevredenheid over ons eindproduct. In ons werk als opleider en met ons vakmanschap zijn wij constant op zoek naar de WOW-factor en zoeken wij altijd naar originaliteit en vernieuwing in Portretfotografie op locatie.

Portretfotografie op locatie naar keuze.

Omdat Studiofotografie soms ontoereikend is voor de uitvoering van een thema of concept, bieden wij u de mogelijkheid van een fotoshoot op locatie. De wensen en afspraken hierover zijn altijd maatwerk, dus schroom daarom niet om direct een orienterend gesprek aan te vragen. Wij maken vervolgens graag een vrijblijvende offerte ter indicatie van de mogelijkheden en de te verwachte kosten.

Bekijk de tarieven

Themaportretten

Is een standaard portret te gewoon of heb je een speciale bedoeling met het portret, dan helpen wij graag met het bedenken en ontwikkelen van een leuk thema. In onze studio hebben wij alle mogelijkheden voor een een unieke foto.

Werkwijze

Maak een vrijblijvende afspraak om je wensen te bespreken en wij zorgen dan voor een vrijblijvend voorstel. Of vul vandaag nog een contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op om je wensen te bespreken.

Sportfotografie

Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de fotografie. Gedrevenheid en passie komt voort uit ambitie en het streven naar tevredenheid over ons eindproduct. In ons werk als opleider en met vakmanschap zijn wij constant op zoek naar de WOW-factor. Wij zoeken altijd naar originaliteit en vernieuwing in de Sport- en Portretfotografie.

Sportfotografie.

Bij ons kunt u tegen betaalbare tarieven een serie laten maken van familie of vrienden tijdens zijn of haar lievelingssport. In onze studio maken wij ook geregiseerde portretfoto’s van sporters in sportkleding en bijbehorende attributen.

Bekijk de tarieven

Themaportretten

Is een standaard portret te gewoon of heb je een speciale bedoeling met het portret? Dan helpen wij graag met het bedenken en ontwikkelen van een leuk thema. In onze studio hebben wij alle mogelijkheden voor een een unieke foto.

Werkwijze

Maak een vrijblijvende afspraak om je wensen te bespreken en wij zorgen dan voor een vrijblijvend voorstel. Of vul vandaag nog een contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op om je wensen te bespreken.

Personal coaching en trainingen

Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de fotografie. Gedrevenheid en passie komt voort uit ambitie en het streven naar tevredenheid over ons eindproduct. In ons werk als opleider en met vakmanschap zijn wij constant op zoek naar de WOW-factor. Wij zoeken altijd naar originaliteit en vernieuwing in fotografie, coaching en training.

Personal coaching en trainingen

Kennis overdragen van ons vakgebied is een van de belangrijkste onderdelen binnen ons bedrijf. Onze brede kennis en vaardigheden worden omgezet in praktijklessen en persoonlijke begeleiding door een docent digitale fotografie,  workshopleider of een personal trainer. Gegarandeerd succesvol door investering in maatwerk. Door middel van een vrijblijvend intake gesprek bepalen we samen een maatwerk leertraject.

Bekijk de tarieven

Werkwijze

Maak een vrijblijvende afspraak om je wensen te bespreken en wij zorgen dan voor een vrijblijvend voorstel. Of vul vandaag nog een contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op om je wensen te bespreken..