Natuurfotografie

Portfolio Natuurfotografie

Wat is er nu fijner dan in de natuur zijn en dan ook nog je fotografie-passie te kunnen bedrijven. De natuur geeft een dosis energie, inspiratie en ontspanning tegelijkertijd. Ja dan lukt het om de beelden te zien en op het juiste moment op de ontspanknop te drukken. 

Wildlife

Nederland heeft vele prachtige natuurgebieden waar wilde dieren leven en kunnen worden gefotografeerd. Wij zijn daar dan ook bij regelmatig te gast, voor het vrije werk maar ook met onze inspirerende workshops.

Landschappen

Landschapfotografie is een heel breed begrip en er zijn tal van thema’s, stijlen en technieken. Het fotograferen kan van groothoek tot en met telebereik, met en zonder grijsfilters en van snelle tot langzame sluitertijden, maar het belangrijkste van dat alles is het tijdstip waarop je de natuur betreedt. Ieder tijdstip heeft zijn eigen charme en dat maakt Landschapfotografie zo sfeervol en bijzonder.

Macro

Voor Macrofotografie hoef je niet naar het buitenland of naar een groot natuurreservaat. Macro is in iedere tuin te beoefenen. Het vraagt ook niet heel veel investering in dure macrolenzen. Met een omkeerring voor je 50 mm objectief zijn prachtige dichtbij en macro resultaten te behalen. In onze macro-workshops bieden wij basiskennis, macrotechnieken en specifieke camerakennis aan. Maar bovenal staat scherptediepte en de compositie op de eerste plaats.

Wildlife fotografie

Met meer dan 10 jaar professionele fotografie ervaring leveren wij bijzondere fotografie op hoog niveau. Wij zijn zeer gedreven in het zoeken naar die elementen die een foto echt sprekend maken, Wildlife fotografie met een wow effect.

Landschappen fotografie

Met meer dan 10 jaar professionele fotografie ervaring leveren wij bijzondere fotografie op hoog niveau. Wij zijn zeer gedreven in het zoeken naar die elementen die een foto echt sprekend maken, Landschap- en natuurfotografie met een wow effect.

Macro fotografie

Met meer dan 10 jaar professionele fotografie ervaring leveren wij bijzondere fotografie op hoog niveau. Wij zijn zeer gedreven in het zoeken naar die elementen die een foto echt sprekend maken, macro fotografie met een wow effect.