Fotografie met een WOW effect

Professioneel fotograferen

Mijn Visie

Mijn creatieve benadering in fotografie en film doe ik vanuit het perspectief van de klant en ik voeg daar mijn jarenlange ervaring van fotografische kennis en vaardigheden aan toe. Een gouden mix, want jouw wens staat bij mij altijd centraal, maar ik zorg er ook voor, dat de beelden professioneel en sfeervol worden geleverd. Dat doe ik het liefst door een goed gesprek vooraf met jou te voeren. Hierdoor kan ik me kan inleven in jouw verhaal, zodat ik de vertaalslag naar beeld en geluid kan maken met als hoofddoel een goed resultaat en een tevreden klant.

Mijn Missie

De komende jaren wil ik mijn fotografie- en filmvaardigheden verder ontwikkelen. De basis daarvoor wordt gelegd door het ontvangen van feedback van mijn klanten. Dat betekent dat ik altijd werk aan de uitbreiding van mijn portfolio, maar ook de technieken en trends volg in de branch. Ik volg veranderingen op de voet en ik maak ze me eigen en pas ze toe daar waar het nodig is. Trainingsstages zijn daarbij voor mij belangrijk. Ik bezit specifieke kennis en expertise en ik deel deze graag met jou d.m.v. workshops en trainingen. Mijn passie en enthousiasme breng ik daarom graag over aan mijn klanten.

Mijn Werkwijze

Deze website biedt je veel informatie en laat je zien dat er heel veel fotografische mogelijkheden zijn binnen mijn bedrijf. Je hebt kunnen lezen wat Fotografie|Rob Benningen in huis heeft. Mijn ervaring is, dat geen enkele wens of opdracht hetzelfde is, maar juist uniek. Daarom prefereer ik persoonlijk contact zodat ik jouw wensen kan omzetten naar een heldere afspraak en een goede uitvoering. Ik ben dagelijks te bereiken voor vragen, maar ik ben er zeker van, dat deze website ook veel duidelijkheid geeft. Ook kun je altijd een contactformulier invullen. Binnen een werkdag zal ik contact met je opnemen.