Sportfotografie

Portfolio Sportfotografie

Sport neemt een prominente plaats in in ons dagelijks leven. Professioneel- maar nog belangrijker voor ons zelf- is de amateursport.

De beelden in dit deel van het portfolio zijn gemaakt in opdracht van de sportverenigingen en opdrachtgevers.

Sportportret

In deze portfolio is een portret gemaakt in onze studio van een zwemmer. Dit is gedaan in opdracht van een styliste in opleiding. De serie is gemaakt over de sport voor blinde mensen met hun buddy’s, die samen presteren in hun sport.

WK Wakeboarden

Fotoserie van de toppers van de Wereldbekerwedstrijd Protest Wakeboarden in Houten. De beelden zijn gemaakt met een 500 mm telelens f4.

Voetbalteam foto

Omdat we de amateursport een warm hart toedragen fotograferen wij tegen gereduceerde prijzen teams aan het begin van het seizoen. Sponsoren ontvangen dan een prachtige uitvergroting en de foto wordt als poster opgehangen in de kantine.

Sportportret

Met meer dan 10 jaar professionele fotografie-ervaring leveren wij bijzondere Sportfotografie op hoog niveau. Wij zijn zeer gedreven omdat we sportmensen zijn en de sport begrijpen en zo beter zijn in het timen van momenten die er toe doen.

WK wakeboarden

Met meer dan 10 jaar professionele fotografie-ervaring leveren wij bijzondere Sportfotografie op hoog niveau. Wij zijn zeer gedreven omdat we sportmensen zijn en de sport begrijpen en zo beter in het timen van momenten die er toe doen.

Voetbalteam foto

Met meer dan 10 jaar professionele fotografie-ervaring organiseren en leveren wij strakke teamfoto’s. Wij zijn ervaren omdat we de sportmensen goed kennen en een goede relatie met hen onderhouden. Daardoor zijn we beter in staat de juiste teamopstelling te maken die representatief is voor de club en de sponsoren.