Straatfotografie

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Portfolio Straatfotografie

Straatfotografie vind ik een van de interessantste en boeiendste vormen van de fotografie. De kleurrijke mensen op straat, de drukte of juist de verlatenheid; vele mogelijkheden om een aantrekkelijke compositie te maken.

In steden en op straat is het wachten op mooi (indirect)licht een uitdaging. In de map Straatfotografie kun je zien welke ervaringen en fotografiestijl ik heb aangenomen en waar ik zoal ben geweest de afgelopen jaren.

Mijn fotografieopleiding heb ik afgesloten met een serie straatfoto’s in Amsterdam. De serie is gemaakt zonder door het oculair en de lens te kijken.

De compositie is op een gevoelsmatig en intuïtief moment gemaakt. Deze stijl wordt ook wel eens ”shooting from the hip” genoemd. Deze manier van fotograferen vraagt om een speciale voorinstelling in de camera. In mijn workshop Straatfotografie ga ik daar verder op in.

o.a. Nieuwegein, Amsterdam, Almere

Cityplaza nieuwegein

Winkelcentrum in een open- en overdekte situatie, inclusief prachtige moderne  omliggende architectuur. Wat ons betreft is fotografie midden op de dag met veel zonlicht een goede optie. Mooie harde  kenmerkende schaduw. Creatieve vormen, structuren en lijnenspel als eindresultaat.

Almere stad

Er zijn van de steden die je niet onder een en dezelfde noemer kunt plaatsen. Almere Shoppingcentre is een geweldige fotografische omgeving voor een straatfotografieworkshop en dan evt. in combinatie met Architectuurfotografie. Beleef het kleurrijke spectrum van deze stad.

Praag

Oud en nieuw verenigd in een stad, historie, religie en cultuur. Je kijkt je ogen uit. Nu nog de juiste beelden zien. Straatfotografie in Praag is verslavend mooi. De mensen, de gebouwen en de sfeer. Prachtig!

amsterdam

Ja… Amsterdam, de koning van de Straatfotografie. Wie is er niet geweest? Maar Straatfotografie vraagt toch wel wat meer lef dan shoppen. Wij zijn er al vaker geweest en kunnen de ervaringen met je delen. Het is zeker de moeite waard om eens een workshop te volgen. Zie onze speciale aanbieding Straatfotografie in o.a. de hoofdstad.

Rome

Hier moet je zeker een keer in je leven geweest zijn en dan het liefst met de fotocamera in de hand. Straatleven ten top en daarbij de historie van de stad. Het vastleggen van de Romeinse sfeer in de stad is dan je uitdaging.

Cityplaza nieuwegein

Met meer dan 10 jaar professionele fotografie ervaring leveren wij bijzondere fotografie op hoog niveau. Wij zijn zeer gedreven in het zoeken naar de elementen in de Straatfotografie die de sfeer en het straatbeeld zo sprekend maken.

Amsterdam

Met meer dan 10 jaar professionele fotografie-ervaring leveren wij bijzondere fotografie op hoog niveau. Wij zijn zeer gedreven in het zoeken naar de elementen die het straatbeeld recht doen. Een straatfoto is een moment uit het leven en presenteert de sfeer in de stad.

Almere stad

Met meer dan 10 jaar professionele fotografie ervaring leveren wij bijzondere fotografie op hoog niveau. Wij zijn zeer gedreven in het zoeken naar eigentijdse beelden en steden die zich bij uitstek lenen voor Straatfotografie. We zoeken naar kenmerkende elementen in de foto die de stad tot zijn recht laten komen.

Rome

Met meer dan 10 jaar professionele fotografie ervaring leveren wij bijzondere fotografie op hoog niveau. Wij zijn zeer gedreven in het zoeken naar steden die het leven op straat zo herkenbaar maken. Ook in het buitenland. Het beeld bevat elementen die de sfeer van de stad goed overbrengt.

Praag

Met meer dan 10 jaar professionele fotografie-ervaring leveren wij bijzondere fotografie op hoog niveau. Wij zijn zeer gedreven in het zoeken naar momenten in het straatbeeld die zich lenen om vastgelegd te worden in de Straatfotografie. De sfeer en de elementen van de foto zijn oprecht, herkenbaar en sprekend voor de stad.